Back to Question Center
0

Semalt: додатоци за WordPress што ви се потребни при креирање на добра содржина

1 answers:

Wordpress е стандарден веб-сајт со светски употреба. Wordpress е домаќин на повеќе од една четвртина од светската страница. За корисниците на WordPress, постојат повеќе од 44 - digital grain temperature monitors.000 различни додатоци кои можете да ги инсталирате. Вордпрес веб-страниците имаат висока ефикасност поради разновидниот систем за управување со содржини што го користат. Различни бизниси ја знаат суштината на зголемување на нивната продажба преку сајтови и успешни e-commerce активности.

Рос Барбер, водечки специјалист од Семалт , уверува дека со новите методи за дигитален маркетинг , создавање на содржини е нова тактика што луѓето ја користат за да внесат вредни информации за нивните блогови и веб-страница.

Создавање содржини е суштински аспект на секој веб-сајт менаџер. Повеќето од елементите на веб-страницата на WordPress можат да се управуваат преку употреба на приклучоци и подобрување на таблата. Сепак, креирањето на содржини е уште еден аспект кој бара посебно дејство. Google објави дека релевантноста на содржината е клучен аспект кој им помага на веб-страниците во нивниот ранг поради некои конкретни причини. Должината и квалитетот на статиите е аспект на креирање на веб-страници. Од суштинско значење е да се развие убиец содржина која може да го забрза процесот на рангирање на вашата веб-страница. Постојат неколку додатоци на WordPress кои можете да ги користите за да креирате содржина на убијци. На крајот, треба да бидете во можност да одредите кој додаток на WordPress најдобро одговара на вашата веб-страница.

Word статистика

Овој приклучок ви помага да ги броите зборовите и густината на клучни зборови. Исто така, помага да се оцени анализата на читливост за вашата веб страница. Приклучокот за Word содржини им овозможува на луѓето што работат со блогови и e-commerce веб-страниците да направат мени за лингвистичка анализа, аспект кој ја одредува релевантноста на содржината на вашата статија. Можете да го зголемите вашиот рангирање на веб-страница во SERP-овите преку користење на оваа алатка. Оваа алатка за роботи има информации како графичка презентација на месечен одговор за клучни зборови, пораки кои се скршени, како и клучните зборови што вршат врвни 20. Многу луѓе имаат корист од подобрувањето на моќта на нивната употреба на клучни зборови во рамките на нивната целна ниша.

PrePost оптимизација

Оваа алатка е пребарувач за оптимизација (SEO) приклучок. Тоа им помага во извршувањето задачи како што се проверка на дупликат содржина, проверка за плагијат, како и потрага по прекинати врски. Други веб-администратори ја користат оваа алатка за да ја споредат густината на клучни зборови, како и аспектите на оптимизација на различни видови содржини. Постои опција за проверка на мета таговите на секоја веб страница. Кога ќе почнете да го направите вашиот веб-сајт на WordPress, јасно е дека ниеден додаток или екстензија не може да ви помогне во развојот. PrePost оптимизација за приклучок може да ви помогне да се насочите на квалитетот на вашата содржина правејќи ја вашата веб-страница релевантни за вашата публика. Исто така, можете исто така да може да ги идентификувате прекините врски во ефикасноста на вашиот веб-сајт.

Редакциски календар

Овој приклучок е главен менаџер на блог постови. Можно е луѓето да ги видат сите нивни позиции, како и да ги влечат во нивните области. Кога креирате веб-страница содржина, ќе добиете повеќе консумира отколку некој може да заборави издвојување приклучок за управување со блог саксии. Уредувачкиот календар може да ви помогне да одржите континуитет на свежа содржина за вашите читатели. Овој приклучок има влечни и капки функции кои можат да ви помогнат да пристапите до статусот на секој сад, да ги видите сите мислења, како и да управувате со мислења од други автори.

November 29, 2017