Back to Question Center
0

Семалт: Цена за плагин на WordPress - Корисни совети

1 answers:

Прилагодено WordPress додаток има уникатен дизајн, специфична функционалност и одредени функции кои точно ќе одговараат на вашиот бизнис. Постојат стотици до илјадници бесплатни и премиум приклучоци, но сопствен WordPress приклучок нема алтернатива како што можете да го уредувате и да ги зајакнете своите функции според вашите барања и очекувања. Иако е доста тешко да ги привлечете корисниците на интернет, сеуште можете да создадете прекрасни додатоци на WordPress и да ја зголемите продажбата.

Рос Барбер, врвен специјалист на Семалт Дигитални услуги, се фокусира на фактот дека компаниите и програмерите разбираат дека корисниците не сакаат да платат многу за WordPress приклучоците - online casino bonus code ohne einzahlung. Затоа повеќето од приклучоците се стандардни и бесплатни, што значи дека можете веднаш да ги преземете, инсталирате и активирате. Разни веб-развивачи и инженери нудат елегантни решенија за вашите проблеми поврзани со приклучокот, а цените се очигледно високи. Врз основа на вашите бизнис барања, можете да ги изберете бесплатните приклучоци или платените верзии.

Разбирање на цените на додатоците на WordPress

Секој сопствен WordPress додаток е изграден за поединечен клиент, а трошоците варираат врз основа на колку време авторот го зел за да го изгради. Приклучоците WordPress доаѓаат во голем опсег, а нивните цени се разликуваат од компанија до компанија..Цената на приклучокот е во функција на две главни работи: инвеститорот кој има развиено посебен приклучок и времето што го зеде за креирање и стартување на неговиот приклучок, без да го загрози квалитетот. Ако сте нови на WordPress и не знаете ништо за приклучоците и нивните цени, треба да имате на ум следните точки:

1. Прашајте околу и да добиете проценка на комплексноста на вашиот WordPress додаток:

Пред сè, треба да побарате наоколу да ги добиете проценките за тоа како функционираат приклучоците и колку се сложени. За да дознаете како е комплициран вашиот WordPress приклучок, не постои замена за ИТ експерти. Ако знаете сè за програмерот и имате идеја за тоа колку приклучоци тој веќе започна, ќе ви биде лесно да ја процените цената или цената на приклучокот. За оваа цел, можете да се придружите на официјалните WordPress форуми, WordPress subreddits, и WordPress групи на интернет. Поставувајте прашања и контактирајте ги постарите да знаете колку ќе ви чини приклучок и кои се најдобрите автори во оваа индустрија.

2. Стапките на сопствен WordPress додаток

Очигледно е дека стапките на сопствените WordPress приклучоци ќе се разликуваат и ќе зависи од тоа колку позитивни критики и коментари добиле. Во принцип, експертите и програмерите на WordPress разбираат дека цените не можат да бидат исти како различни приклучоци имаат за цел да извршуваат различни задачи.

3. Читање воопшто

Треба да се обидете да ја разберете сложеноста на сопствениот WordPress приклучок пред да ја процените нејзината цена. Колку е покомплексен приклучок, толку е поголема стапката. Приклучоците што ги гледате на вашата сметка на WordPress вршат ограничен број на функции и немаат многу функции. И ако имате професионална веб-страница или сакате да го развиете вашиот бизнис во кратко време, никогаш не треба да се потпрете на тие бесплатни приклучоци и наместо да ги изберете прилагодените WordPress приклучоци што ќе ве чини нешто од $ 10 до $ 900.

November 29, 2017