Back to Question Center
0

Ќе биде лесно да се добијат линкови во 2018 година?

1 answers:

Линкови зграда отсекогаш игра главна улога во оптимизација на пребарувачи. Сепак, методите за градење врски се менуваат секоја година. Најголемата се појави во 2013 година кога Google го создаде својот ажурирање на пингвин. Ова ажурирање ги направи сите точки очигледни, зголемувајќи ја вредноста на квалитетот на влезните линкови и девалвирање на сите спамови врски.

Во нашите денови, зградата на врски е многу контроверзно прашање. Еден специјалист тврди дека вредноста на надворешните врски е намалена, додека други тврдат дека нејзиното значење постојано се зголемува со текот на годините. Овие недоразбирања се предизвикани од девалвирање на врски со спам, и постојаните ажурирања на Google кои ги менуваат приоритетите во оваа сфера.


Сепак, без разлика што сте слушнале за врската зграда, таа се уште директно влијае на вашиот сајт рангирање. Ниту една веб-страница не може да се рангира високо на SERP без квалитетни и релевантни влезни линкови.

Во моментов, 2017 година доаѓа до крај, а ние сме во пресрет на божиќните празници во 2018 година. Google сеуште се бори против техники на спамирање на врски и наградни релевантни дојдовни врски. Техники на градење на спам-врски се појавиле во заборав. Се повеќе и повеќе веб-администратори одлучи да инвестира во квалитетна содржина изработката и врската зграда. Тоа предизвикува голема конкуренција во оваа област.

Не може да се помогне, но се прашувам што ќе бидат новите промени што можеме да ги доживееме во врска со градење на сферата во 2018 година. Како просперитетен веб-сајт сопственик, треба да бидете свесни за тоа што се случува да работат и што не е.

Во оваа статија, ќе најдете некои идни-доказ начини да се направи да остане на врвот на оптимизација на играта.

Колку лесно добивате линкови во 2018 година?

  • Направете го тоа рачно

Живееме во целосно автоматизираниот свет каде што работите што се креираат рачно имаат висока вредност,. Бидете сигурни дека ќе се однесуваат на вашите лидери на пазарот лажат да се здобијат со повеќе квалитетни линкови. Немојте да правите автоматски електронски пораки бидејќи тие се привлечени како спам од страна на примачот.

Покрај тоа, не падне за автоматски врската зграда софтвер како што може негативно да влијае на вашиот сајт позиции и бренд репутација. Силно препорачувам да се повикувате на професионални експерти за оптимизација кои можат рачно да креираат линкови до вашиот сајт.

Тоа е омилена содржина возење техника која се користи од страна на SEO специјалисти да се здобијат со линкови до веб извор. Таа се базира на наоѓање на квалитетно парче содржина во вашата лажат која веќе се смета за реномиран извор и бара можности за креирање на подобра содржина во рамките на истата порака.

Треба да ги следите новите публикации за содржина во вашата пазарна лажат за да ги ставите вашите линкови таму. Ако оваа содржина е објавена на реномиран веб извор, најверојатно веќе има висок ранг. Тоа е причината зошто тоа е одлична можност за да добиете линк сок од извор на авторитет. Со креирање содржини базирани на истражување, можете да го надминете оригиналниот и да добиете добар одговор на тоа Source .

December 22, 2017